.

 

.

.

.

 

BYGGERÅDGIVNING

Vi yder professionel og personlig byggerådgivning. Vores kompetancer spænder bredt fra Arkitekt- og Ingeniørrådgivning, til selve udførslen i byggeperioden.

Det der primært adskiller os fra andre byggerådgivere er, at vi ikke kun har tegnebordet, studietiden og kurser i rygsækken - vi er byggerådgivere der rent faktisk også selv bygger huse. Vi har vores daglige gang såvel ved tegnebordet, som i virkeligheden, hvilket igennem årene har givet os en bred erfaring.
Når der skal bygges til eller bygges nyt, skal der laves et myndighedsprojekt, og baseret herpå skal kommunen udstede en byggetilladelse.

ET PROJEKTFORLØB KAN SE UD SOM FØLGENDE:
Vi kommer ud til et møde i huset. Byggerådgiveren lytter til jeres ønsker og behov, og danner sig et overblik over mulighederne ved huset, grunden, beliggenheden mv. Hvis I synes om byggerådgiveren, kan det aftales at der laves et såkaldt "skitse-projekt" til en fast tid og pris. Skitse-projektet er en lille del af det endelige myndighedsprojekt, og visualiserer arkitektens idé til projektet.

Hvis I synes om skitse-projektet, kan det aftales, at der laves et fuldt myndighedsprojekt til en fast tid og pris. Myndighedsprojektet indeholder materialet som kommunen skal bruge for at kunne udstede en byggetilladelse, såsom planer, facader, snit-tegning o.lign.
Når I har fået en byggetilladelse, kan I frit vælge én eller flere entreprenører. 

Én af Ark-ing Byg´s store forcer er, at vi selv kan tilbyde at udføre byggeriet, se mere under fanebladet "Entrepriser". Vi kan selvfølgelig også tilbyde at udføre byggestyring og tilsyn, hvis I vælger en anden entreprenør end os. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Ark-ing Byg's arkiv Søg

Ark-Ing Byg Ring  arkingbygmobil2
    6140. 6947

FÅ BYGGERÅDGIVNING

Overvejer du at gå igang med et
byggeprojekt?
 
S
kriv en besked direkte herunder, 
og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Email:
Emne:
Besked:
Hvor mange hjørner har en firkant?